ERZURUM / PASİNLER - Büyüktuy İlkokulu

Büyüktuy İlkokulu

Erzurum Pasinler Yolu 15. Km Büyüktuy Köyü Pasinler/Erzurum
Vizyon
BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :Tam gün
Kaloriferli
Ulaşım
Pasinler belediye otobüsleri her yarım saatte bir ana yoldan geçmektedir. Okulun ana yola uzaklığı 1 km dir. 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Öğretmenler için servis ile ulaşım mümkündür.
Köy 50 haneden oluşan bir nüfusa sahiptir.
İl merkezine 15 İlçe merkezi ise 20 km dir. Köy ile daha yakındır.